Trump’ın İsrail Ziyareti İçin Güvenlik Önlemleri Artırıldı
ABD Başkanı Donald Trump’ın önceden planlanan İsrail ziyareti başladı. Ziyaret öncesi, başta Batı Kudüs olmak üzere birçok bölgede olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan bu önlemler, Trump’ın ülkeye ayak basmasıyla birlikte iyice yoğunlaştı.
Kapanan Yollar ve Yoğun Trafik Kontrolü
İsrail polisi, Başkan Trump’ın güvenli bir şekilde ziyaretini gerçekleştirmesi amacıyla pek çok ana yolu trafiğe kapattı. Özellikle Trump’ın konuşma yapacağı İsrail Parlamentosu Knesset çevresinde güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarıldı. Parlamento binasının etrafında devriye gezen çok sayıda güvenlik görevlisi, halkın ve basının bölgeye girişini kısıtlamakta. Ek olarak, güvenlik gereklilikleri doğrultusunda bazı bina bölümleri geçici olarak kullanılmaz hale getirildi.
Başkan Trump’ın bu ziyareti, uluslararası ilişkiler açısından büyük öneme sahipken, alınan güvenlik önlemleri de dikkat çekiyor.











