Trabzon’da Geç Kalan Öğrencilere Polis Desteği
Trabzon’da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında, belirtilen saati kaçıran öğrencilerin yardımına polis ekipleri yetişti.
Sınavın ilk oturumuna geç kalan öğrencilere yönelik Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kapsamlı bir önlem alındı. Birçok öğrenci, sınav günü karşılaştıkları sorunlar nedeniyle, örneğin kimlik belgesi çıkartma, farklı okula yönlendirilme, evrak eksikliği veya kimliğini evde unutma gibi sebeplerle geç kalmıştı. Bu öğrenciler, motosikletli polis timlerinden destek talebinde bulundu.
Polis ekipleri, geç kalan adayları hızlı bir şekilde sınav yerlerine ulaşmaları için yoğun bir çaba sarf etti. Bu destek, hem öğrencilerden hem de velilerden olumlu geri dönüşler aldı.
Sonuçta, polis yardımıyla zamanında sınava ulaşabilen öğrenciler, ekiplerine minnettar bir şekilde sınavlarına girdiler.