Tokat’ta Husumetli İki Kişi Tabancalarla Birbirine Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesindeki Keçeci köyünde, daha önce husumet taşıyan Günay Y. ve Rıza Aydın arasında çıkan silahlı kavgada Rıza Aydın hayatını kaybetti, Günay Y. hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Tokat’ın Erbaa ilçesindeki Keçeci köyünde, daha önce husumet taşıyan Günay

Tokat’ta Tabanca ile Vuruldu: Bir Ölü, Bir Yaralı

Tokat’ın Erbaa ilçesine bağlı Keçeci köyünde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki kişi, tabancayla birbirlerini vurarak ağır yaraladı. Bu olay sonucunda bir kişi yaşamını yitirdi, diğeri ise hastanede tedavi altına alındı.

Tartışma Kanlı Sonuçlandı

Olay, akşam saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Husumetli iki şahıs, İstanbul’da yaşayan Günay Y. (51) ve Rıza Aydın (54), köye iş nedeniyle geldikleri sırada karşılaştı. İddialara göre, aralarında çıkan tartışma sonucunda, bu iki kişi üzerlerindeki tabancalarla birbirlerine ateş açtı. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Rıza Aydın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Günay Y. ise hastanede tedavi altına alındı.

Olayla ilgili olarak başlatılan incelemeler sürüyor.