TMOK Fair Play Komisyonu, Ankara Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluşuyor
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu, ’Fair Play Üniversiteler Kervanı’ projesi kapsamında ikinci ziyaretini Ankara Üniversitesi’ne gerçekleştiriyor. 44. kuruluş yılını kutlayan TMOK, bu kapsamda, 20 Kasım Perşembe günü Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Olimpiyat Seminer Salonu’nda bir etkinlik düzenleyecek.
Dünya Fotoğraf ve Karikatür Sergisi ile Başlıyor
Etkinlik, saat 13:30’da açılacak olan Dünya Fotoğraf ve Karikatür Sergisi ile başlayacak. Bunu takiben, saat 14:00’te bir panel gerçekleştirilecek. Üniversite öğrencilerine Fair Play anlayışını aktarmanın hedeflendiği bu panele katılanlar, sporun yalnızca bir yarış olmadığını aynı zamanda yaşam felsefesi olduğu mesajını alacaklar.
Panel İçeriği ve Katılımcılar
Etkinlikte “Fair Play nedir?”, “Geçmişten Günümüze Fair Play”, “Atatürk ve Fair Play” ve “Fair Play ve Kişisel Gelişim” konularında sunumlar yapılacak. Panellere katılacak olan eski rekortmen şampiyon milli atlet Necdet Ayaz, kendi deneyimlerini de katılımcılarla paylaşacak. Fair Play sunumları ile gençlerin bu felsefeyi yaşamlarının bir parçası haline getirmeleri hedefleniyor.
Etkinliğin, üniversite gençlerine spor ve yaşam tarzı hakkında önemli bilgiler sunacağı ve Fair Play ruhunun yayılmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.


