Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ters Yöne Girerek Jandarmadan Kaçmaya Çalışan Motosikletli Şahıslara Cezai İşlem Yapıldı

    Hatay’da jandarmadan kaçan motosiklet sürücüsü ve arkadaşının Tiktok’ta paylaştığı görüntüler, ekiplerin dikkatini çekti. Ehliyetsiz sürücüye 28 bin TL ceza kesilirken, iki kişi gözaltına alındı.

    Hatay'da jandarmadan kaçan motosiklet sürücüsü ve arkadaşının Tiktok'ta paylaştığı görüntüler,

    Hatay’da jandarma ekipleri, ters yönde ilerleyerek kaçmaya çalışan ve bu anları sosyal medya platformu TikTok’ta paylaşan motosiklet sürücüsünü yakaladı. Söz konusu sürücüye toplamda 28 bin TL idari para cezası uygulandı.

    Antakya’nın Saraycık Mahallesi’nde, jandarmadan kaçmaya çalışan bir motosiklet sürücüsü, o anları cep telefonuyla kaydeden bir arkadaşının yardımıyla verginsiz bir şekilde trafikte tehlike yarattı. Bu tehlikeli anlar, TikTok’ta paylaşıldıktan sonra jandarma, harekete geçerek durdurma işaretine uymayan ve karşı yönde sürüş yapan sürekleyici ve görüntü çeken arkadaşını yakaladı. Yapılan denetim sonrasında ehliyetsiz sürücüye 28 bin TL ceza kesilirken, diğer şahısla ilgili adli işlem başlatıldığı bildirildi.