Terme’de Yol Altyapısı İncelemeleri Gerçekleştirildi
Samsun’un Terme ilçesinde, Belediye Başkanı Şenol Kul ve AK Parti teşkilatı, bölgenin yol altyapısıyla ilgili çalışmaları yerinde gözlemlemek amacıyla bir araya geldi. Başkan Kul, “Terme’ye hizmet, birlik ve beraberlik içerisinde devam ediyor” şeklinde konuştu.
Yol İnşaatları Hızla Sürüyor
Başkan Şenol Kul’un yanında AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, Kadın Kolları Başkanı Emine Durucu, Meclis Üyeleri İsa Moral ve İbrahim Özkay ile oluşturduğu heyet, Ortasöğütlü, Çanaklı ve Kumcığaz mahallelerinde sürdürülen yol yapım çalışmaları hakkında bilgi almak üzere incelemelerde bulundu. Heyet, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek ihtiyaç ve talepleri dinledi.
Beton ve Parke Yol Çalışmalarında Ciddi İlerleme Var
Başkan Kul, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait yol projelerinin detaylarını paylaştı. Kul, “Terme’ye sunduğumuz hizmetler, sayılarla kendini gösteriyor. 2024 yerel seçimlerinden bu yana, Fen İşleri Müdürlüğümüz önemli bir yatırım gerçekleştirdi. Bu çerçevede; toplamda yaklaşık 93.500 metrekare beton parke yolu, 52.200 metrekare beton yolu, A Tipi 137.400 metrekare ve B Tipi 199.500 metrekare olmak üzere toplam 336.900 metrekare sathi kaplama, ayrıca farklı mahallelerimizde yaklaşık 350 kilometre stabilize yol bakım ve onarım çalışması yapılmıştır” diye belirtti.
Kul, 2025 yılı sonuna kadar hedeflerini de açıkladı. Başkan Kul, “Hizmet hızımızı artırmaya devam ediyoruz. 2025 sonuna kadar 30.000 metre parke yol ve 108.000 metre beton yol yapılmasını hedefliyoruz. Terme’mizi modern yollarla buluşturmaya kararlıyız. Bu yatırımların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Beraberlik ve Dayanışma ile Hizmet Kalitesi Artıyor
AK Parti İlçe Başkanı İsa Baş, Terme’ye olan hizmet ruhunun, teşkilatın tüm kademeleriyle tam bir uyum içinde yürütüldüğünü vurguladı. Baş, “Terme’ye olan sevgimizin ve ortak hizmet anlayışımızın bir örneği olarak, belediye başkanımızın liderliğinde sahada etkiniz. Güçlü dayanışmamız devam ettiği sürece, Terme’nin hizmet standardı artacaktır” şeklinde konuştu.