Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekkeköy’de Kavgaya Müdahele Ederken Ev Sahibine Sopa ile Saldıran Üç Kişi 10 Yıl Hapse Mahkum Edildi

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, bir kişinin evine sığınarak kurtulmaya çalışan A.A.’ya sopayla saldıran Y.K., B.Ç. ve M.T., ağır yaralanan ev sahibi O.K.’ye yaptıkları suç nedeniyle 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Yargılama, Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşti.

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde, bir kişinin evine sığınarak kurtulmaya çalışan A.A.’ya

Samsun Tekkeköy’de Kavga Sonrası Yaralama Olayı

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen bir olayda, husumetli taraflar arasında çıkan kavgada, ev sahibi ciddi şekilde yaralandı. Mahkeme, saldırganları 10 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Olayın Detayları

2024 yılının Ağustos ayında Gökçe Mahallesi’nde yaşanan olayda, A.A. (19) ile Y.K. (20), B.Ç. (20) ve M.T. (20) isimli şahıslar arasında bir tartışma patlak verdi. Kavga sırasında, A.A. kendini O.K. (65) isimli ev sahibinin evine attı. Ancak, A.A.’yı izleyen üç kişi, burada O.K. ile tartışarak ona saldırdı. Y.K., B.Ç. ve M.T., O.K.’yi sopayla döverek ağır yaralanmasına sebep oldular. Yaralı adam, hemen ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Şüphelilerin Yargılanması

Olayın ardından kaçan saldırganlar, jandarma tarafından kısa sürede yakalandı ve gözaltına alındı. Şüphelilere yönelik olarak “adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Mahkemenin son duruşmasında, saldırganların her biri 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı ve tutukluluk halleri devam ettirilerek ceza sürecinin başlatılmasına karar verildi.