Tekirdağ’da trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların can güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen denetimlerde 3 araç trafikten men edildi.
İl genelinde gerçekleştirilen kontrollerde toplamda 70 araç incelendi. Bu araçlardan 15’ine çeşitli ihlaller nedeniyle işlem yapıldı ve toplamda 40 bin TL tutarında cezai yaptırım uygulandı. Kurallara uymayan durumları bulunan 3 aracın ise trafikten men kararı alındı.
Denetim esnasında sürücüler ve diğer yol kullanıcıları, alkol tüketiminin neden olduğu tehlikeler hakkında bilgilendirildi. Trafik ekipleri, alkolün sürüş becerileri üzerindeki olumsuz etkilerini açıklayarak, bu durumun hem sürücü hem de diğer yolcular için ciddi riskler taşıdığını belirtti. Ayrıca, sürücüler trafik kurallarına riayet etmenin hayati önemine dikkat çekilerek uyarıldı.
Tekirdağ’da Trafik Denetimleri: 3 Araç Trafikten Men Edildi, 70 Araç İncelendi
Tekirdağ’da trafik güvenliğini artırmak için düzenlenen denetimlerde 70 araç kontrol edildi; 15 araç için işlem yapıldı ve 40 bin TL ceza kesildi. Üç araç trafikten men edilerek sürücüler alkolün tehlikeleri konusunda uyarıldı.

