Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ’da İkiz Kardeşler Ada ve Naz Işık, Aynı Hedefle Voleybol Sahasında Ter Döküyor

Tekirdağ’da Süleymanpaşa Spor Kulübü’nde voleybol oynayan ikiz kardeşler Ada ve Naz Işık, ortak hayalleriyle başarı peşinde. Antrenör Ali İhsan Gök, kısıtlı imkanlarla genç sporcuları üst liglerde ve milli takımda görmek istediklerini vurguladı.

Tekirdağ'da Süleymanpaşa Spor Kulübü'nde voleybol oynayan ikiz kardeşler Ada ve

Tekirdağ’daki Süleymanpaşa Spor Kulübü’nde voleybol oynayan ikiz kardeşler Ada ve Naz Işık, aynı sahada antrenman yaparak benzer hayalleri peşinde koşuyor. Süleymanpaşa Spor Kulübü’nün sporcuları, Ebru Nayim Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen voleybol antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Sınırlı imkanlarla çalışıyor olsalar da, genç atletler tutkuları ve kararlılıklarıyla dikkat çekiyor. Bu takımda en çok öne çıkan isimler, ortak hedefleri doğrultusunda bir arada mücadele eden ikizler Ada ve Naz Işık.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Voleybol Antrenörü Ali İhsan Gök, “15 yıldır voleybol antrenörlüğü yapıyorum. Süleymanpaşa Spor Kulübü olarak faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Öğrencilerimiz, derslerine rağmen antrenmanlara büyük bir özveriyle katılmakta. Amacımız, onları üst liglerde ve milli takımda görmek” şeklinde konuştu.

İkiz kardeşlerden Ada Işık, “Kardeşim Naz ile 7 yıldır voleybol oynuyoruz. Kardeşimle bu sporu yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. En büyük hayalimiz, milli formayı giyerek ülkemizi temsil etmek” dedi. Naz Işık ise, “Kardeşimle voleybol oynamak benim için harika bir deneyim. Başlangıçta farklı bir spor olan jimnastikle başladım, ancak voleybol hem sosyal ilişkilerimi pekiştiriyor hem de kardeşimle bu sporu birlikte geliştirmek istiyorum. Ülkemin temsilcisi olmayı çok arzuluyorum” ifadelerini kullandı.