Tekirdağ’da İki Oto Hırsızlığının Şüphelisi Tutuklandı

Editör
1 Min Read

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde meydana gelen iki ayrı oto hırsızlığı vakasında şüpheli olarak tutuklanan kişi belirlendi.

18 Nisan 2025 tarihinde gerçekleşen olaylarla ilgili olarak Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, Muratlı ve Süleymanpaşa ilçelerindeki güvenlik kameraları incelendi ve detaylı saha araştırmaları yapıldı. Bu süreçte hırsızlıktan sorumlu kişinin K.K. olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri, K.K.’yı Süleymanpaşa ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Hırsızlıkta kullanılan araçlardan biri Muratlı, diğer ise Süleymanpaşa bölgesinde bulunarak sahiplerine tekrar teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri sona eren şüpheli K.K., adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış