Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ’da fabrika çalışanlarına siber güvenlik ve sosyal medya eğitimi verildi.

    Tekirdağ’da emniyet, Çerkezköy OSB’deki fabrikalarda çalışan insan kaynakları ve bilgi teknolojileri uzmanlarına bilişim güvenliği ile sosyal medya kullanımı konusunda eğitim düzenledi. Siber suçlarla mücadele amacıyla gerçekleştirilen programda, katılımcılara bilgilendirme yapılarak farkındalık artırıldı.

    Tekirdağ'da emniyet, Çerkezköy OSB'deki fabrikalarda çalışan insan kaynakları ve bilgi

    Tekirdağ’da bir fabrikanın çalışanlarına bilişim güvenliği ve sosyal medya kullanımı hakkında bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nün Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, siber suçların önlenmesi ve zararların azaltılması amacıyla SİBERAY programı çerçevesinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikalarda insan kaynakları ve bilişim teknolojileri uzmanlarına yönelik bir eğitim düzenledi. Eğitim sürecinde katılımcılara, kurumsal bilgi güvenliğinin önemi, yasal yükümlülükler, örnek siber saldırı senaryoları ve sosyal medyanın kişisel kullanımıyla ilgili önemli bilgiler verildi. Aynı zamanda, farkındalığı artırmak amacıyla katılımcılara bilgilendirici el broşürleri dağıtıldı.