Tekirdağ’da düzenlenen operasyonla kaçak tütün ve makaron ele geçirildi

1 Min Read

### Tekirdağ’da Kaçakçılık Operasyonu: İş Yerlerinde Tütün ve Makaron Ele Geçirildi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde, kaçakçılıkla mücadele faaliyetleri kapsamında düzenlenen bir operasyonda, iki iş yerinde arama gerçekleştirildi.

### Ele Geçirilen Malzemeler

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, yürüttükleri çalışmalar neticesinde belirlenen iş yerlerinde kapsamlı aramalar yaptı. Elde edilen bulgular arasında toplamda 45 bin 520 adet boş ve dolu makaron, 11 bin 950 gram kıyılmış tütün ile 4 bin 450 paket sigara sarma kağıdı yer aldı.

### Şüphelilere Yasal İşlem

Söz konusu operasyonun ardından, iki şüpheli hakkında hukuki işlemler başlatıldı. Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla olan mücadelenin kararlılıkla süreceğini ifade etti.

Kaçakçılıkla mücadele, toplum sağlığı ve güvenliği açısından büyük önem arz etmektedir. Emniyetin bu konudaki çalışmalarının devam edeceği vurgulandı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version