Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonları: 12 Tutuklama
Tekirdağ’da 6-13 Ekim tarihleri arasında yapılan uyuşturucu operasyonları sonucunda, toplamda 161 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Bu süreçte 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Devam Eden Uyuşturucu Mücadelesi
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik tedbirlerini kararlılıkla sürdürüyor. 11 ilçede yer alan 62 mahallede gerçekleştirilen 293 operasyonda, yasaklı maddeler bulunduran ve kullanan 140 kişi ile bu maddelerin ticaretini yapan 21 kişi hakkında adli işlemler yapıldı.
Büyük Miktarda Uyuşturucu ve Paraya El Konuldu
Gerçekleştirilen operasyonlarda, toplam 1 kilogram 416 gram uyuşturucu madde, 10 bin 310 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticareti ile ilgili 16 bin 190 TL para ele geçirildi. Bu operasyonlar neticesinde 12 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyetten Vatandaşlara Önemli Çağrı
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, operasyona ilişkin açıklamasında, “Şehir genelindeki sokaklarımızı uyuşturucu içen ve satan her türlü torbacıdan arındırmaya kararlıyız” ifadesine dikkat çekerek, vatandaşların ihbar ve desteklerinin önemine vurgu yaptı.