Dönüş Yolu Üzerindeki Yoğunluk

Kurban Bayramı sonrası dönüş yoluna çıkan vatandaşlar, Tekirdağ-İstanbul kara yolunda ciddi bir yoğunluk yarattı. Gündüz saatlerinde başlayan araç trafiği, akşam saatlerine gelindiğinde daha da artarak bir dizi noktada uzun kuyruklar meydana getirdi.

Trafik Yoğunlaşan Mevkiler

İstanbul yönüne giden sürücüler nedeniyle özellikle Marmaraereğlisi, Yeniçiftlik, Yenice ve Beyazköy bölgelerinde belirgin bir trafik yoğunluğu gözlemlendi. Araçların zaman zaman düşük hızlarla ilerlediği bu güzergahta, trafik ekipleri ulaşımın kontrollü bir şekilde sağlanabilmesi için görev yaptı.

Bayramın Son Günü ve Uyarılar

Bayram tatilinin son gününe yaklaşılmasıyla yoğun dönüşler, kara yolundaki hareketliliği artırdı. Ekipler, sürücülere takip mesafesine uymaları, aşırı hız yapmamaları ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri konusunda sürekli uyarılarda bulundu.

Gece Saatlerinde Trafik Beklentisi

Yetkililer, İstanbul yönündeki trafik yoğunluğunun gece saatlerinde de devam etme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Sürücülerden sabırlı ve dikkatli olmaları istenirken, yoğunluğun pazar günü boyunca aralıklarla sürmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi