Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ Çorlu’da Alkollü Kadın Sürücünün Karıştığı Trafik Kazası Sonrası 1 Saatlik Tıkanıklık Yaşandı

Tekirdağ Çorlu’da alkollü sürücü G.K.’nin kullandığı otomobil, F.S. yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada yaralanma yaşanmazken, G.K.’nin alkolü 3.51 promil olarak belirlendi. Sürücü belgesine 6 ay el konulan G.K., ifadesi için polis ekiplerine teslim edildi. Kazanın ardından trafik yaklaşık 1 saat boyunca durdu.

Tekirdağ Çorlu’da alkollü sürücü G.K.’nin kullandığı otomobil, F.S. yönetimindeki hafif

Kaza Detayları: Alkollü Sürücü Trafiği Felç Etti

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, alkollü bir kadın sürücü kullandığı otomobil ile karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Olay sonrası, araçların yola devrilmesi nedeniyle bölgede yaklaşık bir saat süren ciddi bir trafik durması yaşandı. Olay yerine ulaşan trafik polisleri, kazaya müdahale ederek araçları kaldırmayı başardı.

Kaza Anı ve Sürücünün Alkol Durumu

Kaza, Adnan Doğu Caddesi üzerinde, Emlaklar girişindeki köprüde meydana geldi. Kazımiye Mahallesi istikametinde ilerleyen G.K. yönetimindeki otomobil, sürücünün kontrolünü kaybetmesiyle birlikte karşı yönden gelen F.S. isimli sürücünün dikkatini çekmeyen hafif ticari araca çarptı.

Çarpışmanın ardından yapılan incelemelerde, G.K.’nin kanında 3.51 promil alkol tespit edildi. Yasal limitlerin üzerinde alkol alan sürücü, bu nedenle 6 ay sürücü belgesinden yoksun bırakıldı ve ifadesi alınmak üzere polis karakoluna yönlendirildi.

Trafik Tıkanıklığı ve Müdahale Süreci

Kazanın meydana gelmesiyle birlikte Emlaklar köprüsü üzerindeki trafik, kazalı araçların hareket edemez hale gelmesi sonucu bir saatten fazla süreyle kapandı. Ancak, Çorlu İlçe Trafik Büro Amirliği ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde olay yerindeki araçlar, kurtarıcı vasıtalar ile kaldırıldı ve trafik tekrar normale döndü.