Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tekirdağ Çorlu’da 13 Yaşındaki Kız Çocuğu Ölü Bulundu, Babası Yaralı Halde Bulundu

    Tekirdağ Çorlu’da, 13 yaşındaki S.Y. evinde ölü bulundu; babası A.Y. (44) ise bilekleri kesilmiş halde yaralı bulundu. A.Y.’nin sosyal medya paylaşımı endişe yaratarak polise ihbarı tetikledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

    Tekirdağ Çorlu’da, 13 yaşındaki S.Y. evinde ölü bulundu; babası A.Y.

    Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde 13 yaşındaki bir kız çocuğunun babasının evinde ölü bulunduğu bildirildi. Babası A.Y. (44) ise aynı evde bilekleri kesilmiş olarak yaralı durumda bulundu.

    Olay, Hatip Mahallesi Bedri Rahmi Caddesi üzerindeki bir dairede gerçekleşti. A.Y., eski eşini suçlayarak sosyal medyada “Hakkınızı helal edin” mesajı paylaşması üzerine ailesinin endişelenmesine yol açtı.

    Yakınları, şüpheli durumu nedeniyle derhal polisle irtibat kurdu. Olay yerine gelen ekipler kapıyı açamayınca çilingir çağırmak zorunda kaldı. İçeri giren sağlık ekipleri, 13 yaşındaki S.Y.’nin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Bilekleri kesilmiş halde bulunan baba A.Y. ise ilk müdahaleden sonra ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

    A.Y.’nin tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.