Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekerlekli Paten Türkiye Şampiyonası Karaman’da Gerçekleşecek

Tekerlekli Paten Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası, 16-19 Ekim 2025 tarihleri arasında Karaman’da düzenlenecek. U11-U19+ kategorilerindeki sporcular, çeşitli mesafelerde yarışacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, organizasyondan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Tekerlekli Paten Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası, 16-19 Ekim 2025 tarihleri

Tekerlekli Paten Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası Karaman’da Gerçekleşecek

Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından organize edilen Tekerlekli Paten Kulüpler Arası Türkiye Şampiyonası, 16-19 Ekim 2025 tarihleri arasında Karaman’da yapılacak. Bu önemli spor organizasyonu, birçok sporcunun yarışacağı kategorilerle dikkat çekecek.

Farklı Kategorilerde Zorlu Müsabakalar

Şampiyona sırasında U11’den U19+ aralığındaki kadın ve erkek sporcular, sırasıyla 200 metre, 500 metre, 1000 metre, 3000 metre ve 5000 metre mesafelerde yarışacaklar. Etkinliğin başlangıcı olan resmi antrenman, 16 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Aynı gün 18.00’de teknik toplantı yapılacak ve ardından, 17 Ekim’de, saat 08.30’da şampiyonanın açılış seremonisi düzenlenecek.

Takım ve Bireysel Başarılar Sergilenecek

Bu organizasyon, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen kulüp sporcularını bir araya getirecek. Yarışmalar, hem bireysel hem de takım performansları açısından değerlendirilerek, federasyon tarafından belirlenen 100 puanlık sistem üzerinden puanlandırılacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Karadeniz, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Karaman, bu önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyor. Ülkemizin çeşitli yörelerinden gelecek sporcuları burada ağırlayacağız. Gençlere başarılar diliyoruz; bu şampiyonanın onlara yeni fırsatlar sunacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.