Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Teğmen Şafak Evran, Şehitliğinin 6. Yıldönümünde Yıprak Köyü’nde Anıldı

    Teğmen Şafak Evran, 16 Haziran 2019’da terörle mücadelede şehit düşer. 6. yıldönümünde Yıprak Köyü’nde anılırken, Dinar Kaymakamı Kemal Duru, şehidin ailesini ziyaret etti ve tüm şehitler için dualar edildi.

    Teğmen Şafak Evran, 16 Haziran 2019'da terörle mücadelede şehit düşer.

    Şehit Teğmen Şafak Evran Anıldı

    16 Haziran 2019 tarihinde terörle mücadele sırasında kahramanlıkla şehit düşen Teğmen Şafak Evran, şehadetinin 6. yıl dönümünde memleketi Yıprak Köyü’nde yapılan törenle anıldı.

    Şehidin Ailesine Ziyaret

    Dinar Kaymakamı Kemal Duru, düzenlenen anma etkinliğinde şehidin ailesini evlerinde ziyaret ederek baba Hayrullah Evran ve anne Yeter Evran ile bir araya geldi. Bu anlamlı ziyarette, aileye başsağlığı dileyen Kaymakam Duru, dualar ederek şehitler için hayır temennisinde bulundu.

    Kaymakam Duru, ziyareti sırasında, “Vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine ise sabır diliyorum. Şehitlerimizin emanetleri bizim için her zaman önemlidir” şeklinde konuştu.

    Katılımcılar

    Ziyarete İlçe Jandarma Komutanı Fuat Topal, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Pazar, SYDV Müdürü İrfan Yüksel ve Yıprak Köyü Muhtarı Bayram Arslan da katıldı ve bu anlamlı günde şehidin ailesine destek verdiler.