Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’ne İki Gün Önce Gerçekleştirdiği Ziyareti Değerlendirdi

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’ni ziyaret ederek, Vali Osman Varol ve milletvekilleriyle birlikte rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş’ten akademik çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kurtulmuş, üniversitenin katkılarını övdü. Ziyaret hatıra fotoğrafıyla son buldu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi'ni ziyaret ederek, Vali Osman

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Adıyaman Üniversitesi Ziyareti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’ni ziyaret etti.

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nde düzenlenen 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni’nin ardından Adıyaman Valisi Osman Varol ile birlikte Adıyaman Milletvekilleri Resul Kurt, İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan eşliğinde üniversitenin rektörlüğüne gitti.

Akademik Çalışmalar Hakkında Bilgi Alındı

Rektör Prof. Dr. Mehmet Keleş, yapılan ziyarette üniversitede yürütülen akademik ve bilimsel faaliyetler hakkında TBMM Başkanı Kurtulmuş ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi’nin eğitim, araştırma ve topluma katkı alanlarında gösterdiği çabaları takdir ettiğini dile getirdi. Ayrıca, üniversitenin bölgenin kalkınmasına sağladığı katkıların önemine vurgu yaptı.

Gerçekleştirilen ziyaret, birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra son buldu.