Tavas Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri aracılığıyla vatandaşların sosyal yaşamlarını desteklemeye devam ediyor. Son olarak düzenlenen tiyatro gösterisi, Tavaslıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Ali İlhan Sayın'ın kaleme aldığı ‘Has Bonkör' adlı aile komedisi, izleyicilere eğlenceli bir akşam sundu.

Etkinlikte Heyecan Dolu Anlar

Tiyatro gösterisini izlemeye gelenler arasında Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık da yer aldı. Başkan Tatık, etkinliğin ardından yaptığı değerlendirmede, tiyatronun ve sanatın daha fazla kişiye ulaşması için kültür-sanat etkinliklerini sürdüreceklerini vurguladı.

Tavas

Tatık, 'Ali İlhan Sayın'ın yazdığı 'Has Bonkör' adlı komediyi Tavaslı hemşehrilerimizle birlikte izledik. Renkli karakterler ve eğlenceli hikâyesiyle bizlere unutulmaz bir akşam yaşatan tiyatro ekibine ve etkinliğimize katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz,' dedi.

Bu tür etkinlikler, Tavas'ta sanatın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlarken, sosyal yaşamı da zenginleştiriyor.

Tavas

Kaynak: İhlas Haber Ajansı