Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık’tan Dünya Çiftçiler Günü Mesajı: “Çiftçilerimizin Emeklerine Her Zaman Destek Olacağız”

    Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, çiftçilerin emeğine ve üretimine vurgu yaparak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tarımın önemine yönelik sözlerini hatırlattı. Tatık, çiftçilere bereketli bir üretim yılı diledi.

    Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü

    Başkan Tatık, Dünya Çiftçiler Günü’nü Kutladı

    DENİZLİ (İHA) – Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü vesilesiyle duygu dolu bir mesaj yayımladı. Tatık, mesajında, “Toprağını büyük bir aşkla işleyen ve emekleriyle sofralarımıza bereket katan tüm çiftçilerimizin bu özel gününü kutluyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

    Atatürk’ün Tarım Vurgusunu Hatırlattı

    Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, mesajında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarıma dair sözlerine de vurgu yaptı. Atatürk’ün “Milletimiz çiftçidir. Çiftçilere sunulan çalışma imkanlarını, modern ekonomik tedbirlerle en üst seviyeye çıkarmalıyız. Milli ekonomimizin temel taşı tarımdır.” sözlerini hatırlatan Başkan Tatık, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çiftçiye sunduğu değeri her zaman hissettirerek, üretim ve emeğin yanında olmayı sürdüreceğiz. Çiftçilerimize ve üreticilerimize bereketli, kazançlı bir üretim yılı diliyorum.” dedi.