Avrupa Nikferliler Derneği’nin 30. yıl dönümü kutlamalarına iştirak eden Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Tatık, bu önemli etkinlikte “Sizlerin gösterdiği birlik ve beraberlik, kilometrelerce uzakta dahi bizler için büyük bir gurur ve ilham kaynağı” ifadelerini kullandı.
Başkan Tatık, Avrupa Nikferliler Derneği’nin düzenlediği 30. yıl kutlamalarına katılarak, dernek yöneticileri ile birlikte yerel esnafı ziyaret edip gençlerle buluşma fırsatı buldu. Kutlamalar sırasında yaptığı konuşmasında, “Bu muhteşem birliktelik ruhu, mesafeleri aşarak bizlere ilham veriyor” şeklinde duygularını ifade etti. Etkinlik sonunda, Avrupa Nikferliler Derneği, Başkan Tatık’a bir plaket takdim etti.
“Her yerde en güzel şekilde temsil edilmeliyiz” Kutlamalara katılmanın kendisini onurlandırdığını belirten Başkan Tatık, “Avrupa Nikferliler Derneği’nin 30. yılı münasebetiyle bizleri içtenlikle ağırlayan ve sıcak bir şekilde kucaklayan tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Tavas’ımız, Nikfer’imiz ve her bir mahallemiz; her nerede olursa olsun, en iyi şekilde temsil edilme hakkına fazlasıyla sahiptir. Sizin bu birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmanız, bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Misafirperverliğiniz ve içten sohbetlerinizle bize verdiğiniz aidiyet hissi, geleceğe dair umutlarımızı kuvvetlendirdi. Bu özel günde yanınızda olmaktan büyük mutluluk duydum” diyerek sözlerini tamamladı.