Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün İki Yeteneği, U-17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi Temsil Edecek

    Afyonkarahisar Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün genç yetenekleri Emine Beyza Barışkan ve Fatma Yılmaz, 9-15 Haziran 2025’te Makedonya’da düzenlenecek U-17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek. Başarıları hakkında açıklama yapan İsmail Hakkı Kasapoğlu, bunun disiplinli çalışmalarının sonucu olduğunu belirtti.

    Afyonkarahisar Taşoluk Belediye Spor Kulübü'nün genç yetenekleri Emine Beyza Barışkan

    Afyonkarahisar’ın İki Genç Yıldızı Avrupa Güreş Şampiyonası’nda

    Afyonkarahisar Taşoluk Belediye Spor Kulübü’nün iki yetenekli sporcusu, U-17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere seçildi.

    09-15 Haziran 2025 tarihleri arasında Makedonya’nın Skopje kentinde gerçekleşecek olan U-17 Avrupa Güreş Şampiyonası’na katılacak olan sporcular, Emine Beyza Barışkan (43 kg) ve Fatma Yılmaz (53 kg) olarak belirlendi. Bu iki sporcu, başarılarıyla hem Afyonkarahisar’ı hem de ülkemizi onurlandıracaklar.

    Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, bu başarının bir rastlantı olmadığını vurguladı. Kasapoğlu, “Taşoluk Belediyesi Spor Kulübü’nden çıkan bu iki sporcumuzun Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olmaları bizim için büyük bir onur. Genç yaşta böyle bir seviyeye ulaşmaları, disiplinli çalışma, doğru yönlendirme ve özverinin bir sonucudur” ifadelerini kullandı.