Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarsus’taki İYİ Parti Kongresinde Gerginlik: Eski başkanın konuşmasına müdahale ve kürsü devrildi

Mersin’in Tarsus ilçesinde İYİ Parti’nin 4. Olağan Kongresi sırasında sert tartışmalar yaşandı. Eski ilçe başkanı Danyal Mercan’ın konuşmasını engellemeye çalışan bir partili, kürsüyü devirdi. Olayın ardından kongreye kısa bir ara verildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde İYİ Parti'nin 4. Olağan Kongresi sırasında sert

Mersin Tarsus’ta İYİ Parti Kongresinde Gergin Anlar

Mersin’in Tarsus ilçesinde gerçekleştirilen İYİ Parti 4. Olağan İlçe Kongresi’nde beklenmedik anlar yaşandı. Kongrede, geçmiş dönem İlçe Başkanı Danyal Mercan’ın konuşmasını engellemek isteyen bir partili, kürsüyü devirdi.

Kongre, Tarsus Şehir Kulübü’nde bugün düzenlendi. İYİ Parti İlçe Başkanı Gazi Elgün ile rakibi Özgür Türker’in adaylıklarıyla geçen toplantıda, yapılan konuşmalar sonrasında ortam gerildi. Danyal Mercan, kongrede konuşma talep etti ancak uzun bir süre beklemesine rağmen söz verilmedi. Mikrofonu almak isteyen Mercan, üzerine mikrofonun uzaklaştırılmasıyla karşılaştı. Tepkisini göstermek adına kürsüye yönelen Mercan, elini kullanarak etkisini artırmaya çalıştı. O esnada başka bir partili, gerginlik anında kürsüyü devirince ortam daha da gerildi.

Kısa bir arbede yaşanan kongrede, gerginliğin ardından toplantıya verilen ara sona erdi ve süreç devam etti. Olayın ardından, kongrede yaşanan sıkıntıların ilerleyen günlerde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu.