Tarsus’taki Apartmanda Çıkan Yangın İtfaiye Ekipleri Tarafından Söndürüldü

Mersin’in Tarsus ilçesinde B.Y.’nin kiracısı olduğu evde öğle saatlerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında, biri Yangın sonrası tahliye edildi, ancak yaralanan olmadı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Mersin'in Tarsus ilçesinde B.Y.'nin kiracısı olduğu evde öğle saatlerinde çıkan

Mersin’in Tarsus ilçesinde bir evde yangın çıktı, nedeni henüz belirlenemedi.

Duatepe Mahallesi 1106 Sokak’taki Soyupaklar Apartmanı’nın 3. katında bulunan ve B.Y. isimli kiracıya ait olan evde, öğle saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın meydana geldi. Olayın bildirilmesi üzerine Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı ve söndürme çalışmalarına başladı.

Yangın sırasında yoğun bir duman oluştuğu için bir vatandaş itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Neyse ki, yangın sonucunda herhangi bir yaralanma durumu yaşanmadı. Yangında maddi hasar meydana geldi ve olayla ilgili soruşturmalar sürdürülüyor.