Tarsus’ta Trafik Tartışmasında Motosiklet Sürücüsüne Budama Bıçağıyla Saldırı Girişimi!

1 Min Read

Tarsus’ta Trafik Kavgası: Budama Bıçağıyla Saldırı Girişimi

Mersin’in Tarsus ilçesinde, trafikte meydana gelen bir gerginlik esnasında bir sürücünün budama bıçağıyla motosiklet sürücüsüne saldırma teşebbüsü, bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, Yeşilyurt Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, iki motosikletli sürücü ile bir hafif ticari araç sahibi arasında tartışma patlak verdi. Tartışmanın büyümesi üzerine, ticari aracın sürücüsü bagajından budama bıçağını çıkararak motosikletlilere saldırmak istedi. Ancak, bu sırada araya giren bir izleyici, saldırıyı engelleyerek durumu yatıştırdı.

Kısa bir süre sonra, motosiklet sürücüsü hafif ticari aracın sahibi arabasına bindiği anda, kaskıyla saldırmaya kalkıştı. Hafif ticari araç sürücüsü ise araçtan inerek, tekrar bıçağını çıkararak vurmak istedi. Yaşanan gerilim, çevredeki diğer insanlar tarafından kontrol altına alındı ve sürücüler, olay yerinden uzaklaştılar.

Olay anı ile ilgili tüm bu tartışmalar ve saldırı girişimleri, çevrede bulunan bir kişinin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version