Tarsus’ta Meydana Gelen İki Ayrı Motosiklet Kazasında 3 Kişi Yaralandı, 1’inin Durumu Ağır

1 Min Read

**Tarsus’ta Motosiklet Kazaları: 3 Yaralı**

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen iki ayrı motosiklet kazasında toplamda 3 kişi yaralandı, bunlardan biri ağır durumdaki yaralı hastaneye kaldırıldı.

**İlk Kaza: D-400 Karayolunda Çarpışma**

İlk kaza, D-400 karayolu üzerindeki Alifakı yol kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 27 yaşındaki K.E. yönetimindeki 01 AKL 813 plakalı motosiklet, sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobille çarpıştı. Olayın yaşanmasının ardından çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirerek ambulans ve polis ekiplerinin hızlı bir şekilde yola çıkmasını sağladı. Başarılı bir müdahale sonrası, K.E. ambulans ile hastaneye sevk edildi ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

**İkinci Kaza: Elektrikli Motosikletle Çarpışma**

Diğer kaza ise Bağlar Mahallesi, Şamil Basayev Caddesi’ndeki İMKB Lisesi önünde gerçekleşti. İşçi servisi taşıyan S.İ. idaresindeki 33 S 5459 plakalı otobüs, 17 yaşındaki H.A.’nın kullandığı elektrikli motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yere düşen motosiklet sürücüsü H.A., ağır yaralanırken, arkasında bulunan arkadaşı S.C.A. ise hafif şekilde yaralandı. Olay anında çevrede bulunanların hızlıca yaptığı ihbar ile ambulans ve güvenlik ekipleri bölgeye yönlendirildi. H.A. ve S.C.A.’ya 112 acil sağlık ekipleri yerinde müdahalede bulunarak yaralıları hastaneye kaldırdı. H.A.’nın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Her iki kaza ile ilgili olarak başlatılan polis araştırmaları ise sürüyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir