Tarsus’ta Kuzen Tartışması Kanlı Bitti: İki Dayı Gözaltına Alındı

1 Min Read

Mersin Tarsus’ta Kuzenler Arasında Kavga: Dayılar Tutuklandı

Mersin’in Tarsus ilçesinde kuzenler arasında çıkan tartışma, aile bireylerinin de olaya müdahil olmasıyla büyüdü. Kavga sırasında dayılardan biri, yeğenini darp ederken güvenlik kameraları olayı kaydetti.

Kavganın Sebebi Henüz Bilinmiyor

Olay, Mithatpaşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde gerçekleşti. Tansiyonun yükselmesi sonucunda kuzenler arasında yaşanan sebebi belirsiz tartışma, ailenin diğer üyelerinin de dâhil olmasıyla büyüyünce, iki dayı R.K (45) ve M.K (50) yeğenleri U.B. üzerinde şiddet uygulamaya başladı. Olayda, yumrukların yanı sıra bıçak da kullanıldı.

Bölgeye hızla polis ekipleri sevk edildi ve gelişmeler neticesinde R.K. ve M.K., olay yerinde gözaltına alındı. Emniyet birimlerinde ifadeleri alınan şüpheliler, ardından adliyeye sevk edilerek tutuklandı. Yaşanan olayda yeğen U.B.’nin hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Her iki tarafın da birbirlerinden şikayetçi olduğu bildirildi.

Güvenlik Kamerasında Kavga Anları

Olay anı, çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde U.B.’nin oturduğu sırada dayılarının gelerek saldırdığı ve darp olayının gerçekleştiği anlar belirgin bir şekilde yer aldı. Bu tür şiddet dolu olayların toplumda yarattığı olumsuz etkiler ise dikkat çekiyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version