Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarsus’ta Av Tüfeğiyle 13 Yaşındaki Çocuk Öldürüldü, Şüpheli İntihar Etti

Mersin’in Tarsus ilçesinde Yasin Ataş, 13 yaşındaki E.A’ya av tüfeğiyle ateş açarak öldürdü, kuzeni Mustafa Aktaş’ı yaraladı. Olay sonrası otomobilini ateşe veren Ataş, intihar etti. Durumu ağır olan Mustafa Aktaş hastaneye kaldırıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Yasin Ataş, 13 yaşındaki E.A'ya av tüfeğiyle

Mersin Tarsus’ta Feci Olay: 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Mersin’in Tarsus ilçesinde yaşanan korkunç bir olay, bölgedeki sakinleri derinden sarstı. 59 yaşındaki bir adam, av tüfeğiyle 13 yaşındaki bir çocuğu öldürdü ve kuzenini yaraladıktan sonra intihar etti.

Olayın Detayları

Olay, Tarsus’un Sarıveli Mahallesi’nde meydana geldi. İlçe merkezinin yaklaşık 25 kilometre uzağında gerçekleşen trajik hadise, sakinleri şoktu. İddialara göre, Yasin Ataş adlı kişi, aracını park ettikten sonra elinde av tüfeği ile meydana çıktı. Bu esnada, 33 BBZ 280 plakalı araçla ekmek almaya gelen kuzenler E.A (13) ve Mustafa Aktaş’a ateş açtı.

Durumun ardından, Ataş, daha sonra otomobilini ateşe vererek intihar eyleminde bulundu. Olayı görenlerin hızlı hareketi ile sağlık ve jandarma ekipleri derhal olay yerine yönlendirildi. Yapılan incelemeler sonucunda, ne yazık ki 13 yaşındaki Emir Ali ve şüpheli Yasin Ataş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı olan kuzen Aktaş ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay Yeri İncelemeleri Devam Ediyor

Yetkililerin yaptığı incelemeler olay yerinde devam etmekte. Tarsus’ta gerçekleşen bu trajik olay, hem yerel halkı hem de çevre bölgeleri derinden etkiledi. Olayın nedenleri ve detaylarıyla ilgili daha fazla bilgi almak için çalışmalar sürdürülüyor.