Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tarihi Namazgah’ta Yağmur Duası Yapıldı, Konyalılar Birlikte Elleri Semaya Açtı

    Konya’daki tarihi Namazgah’ta, İl Müftüsü Ali Öge önderliğinde kuraklık nedeniyle yağmur duası yapıldı. Cuma namazı öncesi düzenlenen etkinliğe, Başkan Vekili Mustafa Uzbaş ve yüzlerce vatandaş katılarak dualara “amin” dedi.

    Konya'daki tarihi Namazgah'ta, İl Müftüsü Ali Öge önderliğinde kuraklık nedeniyle

    Yağmur Duası Namazgah’ta Gerçekleşti

    Konya’daki tarihi Namazgah, bu Cuma, kuraklık ve su sıkıntısı dolayısıyla gerçekleştirilen bir yağmur duasına ev sahipliği yaptı.

    Cemaatle Birlikte Dua Edildi

    Musalla Mezarlığı alanında düzenlenen etkinlikte, Konya İl Müftüsü Ali Öge, Cuma namazı öncesinde, bölgedeki su eksikliği ile ilgili olarak dua etti. Çok sayıda Konyalı, Allah’tan yağmur talep eden bu dualara katılarak ellerini semaya açtı ve “amin” diyerek manevi bir destek verdi.

    Namazın ardından cemaat, yine Namazgah’ta Cuma namazını icra etti.

    Katılımcılar Arasında Şehir Yetkilileri de Vardı

    Yağmur duasına Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, İl Müftüsü Ali Öge ile birlikte birçok vatandaş da iştirak etti. Böylece, halkın duaları ve umutları, kuraklıkla mücadele için birleşmiş oldu.