Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Taraklı’da 3 ve 4 Yaşındaki İki Kardeş Trajik Yangında Hayatını Kaybetti

    Sakarya’nın Taraklı ilçesinde yangında 3 yaşındaki Cansu K. ve 4 yaşındaki Çınar K. yaşamını yitirdi. Mahalle muhtarı Ali Cengiz, anne ve komşuların çocukları kurtarmaya çalıştığını ancak başarılı olamadıklarını ifade etti. Yangının nedeni henüz belirlenmedi.

    Sakarya'nın Taraklı ilçesinde yangında 3 yaşındaki Cansu K. ve 4

    Sakarya’nın Taraklı ilçesinde, 3 ve 4 yaşındaki iki kardeşin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan facia bir yangın meydana geldi. Olayın ardından bölgeye giden muhtar, “Çocukların yanmış halde bulunduğu anı gördüm. Biri 3, diğeri 4 yaşında olan bu iki küçük kardeşin annesi ve komşuları yangın anında içeri girmelerine rağmen onları bulamadılar. Hepsi dumandan ve alevlerden etkilenerek hastaneye kaldırıldı,” şeklinde konuştu.

    Yangın, Taraklı ilçesinin Harkköy Mahallesi’nde O.B.’ye ait olan prefabrik bir evde patlak verdi. Ailenin çalıştığı tavuk çiftliğinde, evdeki bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Olayın ardından, 4 yaşındaki Çınar K. ve 3 yaşındaki Cansu K. hayatını kaybetti. Yangın haberinin alınması üzerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. İtfaiye, yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Yapılan araştırmalar sonrası, yaşamını yitiren kardeşlerin cenazeleri otopsi için hastaneye kaldırıldı. Ailenin Zonguldak’tan bu bölgeye çalışmak üzere geldikleri öğrenildi.

    Harkköy Mahallesi Muhtarı Ali Cengiz, durumu şu şekilde anlattı: “Bu tek katlı prefabrik evde bir yangın çıktığını daha sonradan öğrendim, ekipler beni aradı. Gittiğimde iki çocuğun yanmış olduğunu gördüm. Annesi ve komşular yangını söndürmek için içeri girmeye çalıştılar ama başaramadılar. Onlar da yangın nedeniyle zarar gördü ve hastaneye kaldırıldılar. Jandarma ve savcılık olay yerine geldi, incelemelerini yaptılar. Yangının sebebine dair net bir bilgi yok, sobadan mı yoksa elektrikten mi kaynaklandığını bilemiyoruz ama yapılan araştırmalar sonucunda her şey açığa kavuşacaktır.”