Tammy Abraham ilk resmi maçında golünü attı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Shakhtar Donetsk’e 4-2 yenilirken, Tammy Abraham takımın ilk golünü atarak siyah-beyazlı formayla ilk resmi maçında gol sevinci yaşadı. Abraham, 40. dakikada penaltıdan fileleri sarstı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Shakhtar Donetsk'e 4-2

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk’e Mağlup Oldu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda sahasında Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, bu zorlu mücadelede 4-2’lik sonuçla sahadan mağlup ayrıldı.

Tammy Abraham’ın İlk Gol Sevinci

Beşiktaş, maçta takımının ilk golünü atan Tammy Abraham ile yeni transferin performansını gözler önüne serdi. 40. dakikada penaltıdan topu filelere gönderen Abraham, siyah-beyazlı formayla sahada bulunduğu ilk resmi maçında gol sevinci yaşadı. Bu gol, Beşiktaş’ın 2025-2026 sezonunun da ilk golü olarak kayıtlara geçti.

Joao Mario da Maçta Şans Buldu

Maçta Tammy Abraham’ın yanı sıra, 87. dakikada Joao Mario da skora katkıda bulunarak bir gol attı. Abraham, 71. dakikada yerini Joao Mario’ya bıraktı ve bu süreçte Beşiktaş’ın hücum hattında önemli bir rol üstlenmiş oldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı