Kaza Detayları
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda, bozulan bir tıra yardım etmek için duraklayan kişilere başka bir tırın çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Kaza, TAG Otoyolu Narlı gişeleri mevkiinde meydana geldi.
Olayın Gelişimi
İddialara göre, Gaziantep istikametinden Nurdağı yönüne giden H.K. (25) yönetimindeki 73 ABH 289 plakalı tır, lastik kısmından duman çıkması üzerine yol kenarına park etti. Bu sırada, polis memuru M.F.Ç. (29) yönetimindeki 34 LH 0409 plakalı araç, bozulan tıra yardım etmek için durdu. M.F.Ç. ve yanındaki H.K., bozulan tıra yardım etmeye çalışırken, arkadan gelen İ.K. (39) idaresindeki 01 AEB 552 plakalı tır onlara çarptı.
Yaralıların Durumu
Kaza sonrası olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, tırın çarptığı H.K.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini bildirdi. Ağır yaralanan M.F.Ç., Kahramanmaraş Necip Fazıl Hastanesi'ne, tır sürücüsü İ.K. ise Pazarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Soruşturma Başlatıldı
Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.





