Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suriye Dışişleri Bakanı, Esad Rejimi Karşıtı 21 Diplomatı Görevlerine İade Etti

Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, muhalif 21 diplomatın görevlerine iadesini onayladı. Şeybani, bu adımın ülkenin ulusal yetkinliğini yeniden kazanmasında önemli olduğunu belirtti ve diplomatlardan Esad rejiminin suçlarını ifşa etmeye devam etmelerini istedi.

Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, muhalif 21 diplomatın görevlerine

Suriye Dışişleri Bakanı’ndan Önemli Karar

Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan Şeybani, devrik lider Beşar Esad’a karşı muhalif olan ve daha önce görevlerinden ayrılan 21 diplomatın, görevlerine dönmesine ilişkin yeni bir karar aldı.

Diplomatlarla Yapılan Toplantı

Şeybani, Esad rejimine karşı çıkan diplomatlarla bir araya gelerek, bu kişilerin Esad yönetiminin haksızlıklarını gün yüzüne çıkarmadaki çabalarını takdir etti. Bakan, bu diplomatların Suriye halkının haklı mücadelesine olan desteklerinden dolayı kendilerini kutladı. Suriye’nin yeni politikasıyla ilgili olarak, eylemlerin sözlerden daha önemli olduğunun altını çizen Şeybani, hükümetin başlangıçta vaat ettiklerini kararlılıkla hayata geçirdiğini ifade etti. Ayrıca, Suriye’nin bölgesel ve uluslararası ilişkilerinin gerçek bir ortaklığa ve entegrasyona yönelik olduğunu, tüm Suriyelilerin kendilerini güvende hissedecekleri bir ülke oluşturma hedefinde bulunduklarını belirtti.

Ulusal Yetkinliklerin Yeniden Kazanılması

Toplantının sonunda, Şeybani, 21 muhalif diplomatın görevlerine iade edilmesine dair kararı imzalayarak, bu adımın ulusal yetkinliklerin yeniden kazanılması açısından önemli olduğu mesajını verdi. Bu gelişme, Suriye’nin siyasi atmosferinde yeni bir dönemin başlangıcını simgeliyor.