Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sungurlu’da TOKİ Projesi Kapsamında İlgili Konut Sayısı 400’e Yükseltildi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde, TOKİ tarafından inşa edilen 364 konuta ek olarak 400 yeni konut yapılacağı açıklandı. Belediye Başkanı Muhsin Dere, bu projeyle toplam 764 konutun ilçenin konut ihtiyacını karşılamada önemli bir adım olacağını belirtti.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, TOKİ tarafından inşa edilen 364 konuta ek

Çorum’un Sungurlu İlçesinde TOKİ Projeleri Büyüyor

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapımı devam eden konut projelerine yönelik olumlu gelişmeler yaşanıyor. Başlangıçta planlanan 300 konut sayısının, yapılan çalışmalar neticesinde 400’e çıkarılması kararlaştırıldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, “Devam etmekte olan inşaatla birlikte toplamda 764 TOKİ konutunun kentimizin konut gereksinimlerini karşılama konusunda büyük bir adım oluşturacağını belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

500 Bin Sosyal Konut Projesiyle Bölgedeki İhtiyaçlar Karşılanacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) gerçekleştireceği, Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projelerinden biri olarak lanse edilen 500 Bin Sosyal Konut Projesi çerçevesinde, Sungurlu’da inşa edilmesi planlanan 300 konutun sayısı, yapılan yeni girişimlerle artırıldı. Bölgedeki son dönemdeki savunma sanayi yatırımları, ilçenin daha da cazip hale gelmesine katkıda bulundu. Ayrıca, 26 Mart tarihinde temelinin atıldığı 364 konutun inşaat süreci de hızla ilerliyor. Bu toplam projelerin tamamlanmasıyla birlikte ilçeye 764 konut kazandırılması hedefleniyor. Başkan Dere, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, bu müjdeyi halka duyurdu.

Başkan Dere’den Teşekkür Mesajı

İlçeye kazandırılan yeni TOKİ konutları hakkında Başkan Dere, “Girişimler sonucunda, mevcut 364 konuta ek olarak sunulan 400 yeni TOKİ konutunun ilçemize kazandırılmasında büyük katkıları olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Sayın Bakanımıza, milletvekillerimize ve destek veren tüm herkese, şahsım ve hemşehrilerim adına içten teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Devam eden konut inşaatları ile 764 TOKİ konutunun ilçemizin konut ihtiyacını karşılamasında büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Sürekli büyüyerek marka bir kent olma yolunda ilerleyen Sungurlu’muz ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.