Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Suluova’da Tilki ile Göz Göze Gelen Vatandaş, “Teslim Ol” Dedi Ama Kurnaz Tilki Kaçmayı Başardı

    Amasya’nın Suluova ilçesinde, tavukları için endişelenen Hasan Öztürk, bahçesine giren tilkiye “Kanun namına teslim ol” diyerek seslendi. Ancak kurnaz tilki göz göze geldikten sonra hızla kaçtı. Öztürk, tilkiyi tekrar gelirse tavuk hediye etmeyi planlıyor.

    Amasya'nın Suluova ilçesinde, tavukları için endişelenen Hasan Öztürk, bahçesine giren

    Amasya’da Tilki ile İlginç Karşılaşma

    Amasya’nın Suluova ilçesinde, bir vatandaş bahçesinde karşılaştığı tilkiye ilginç bir şekilde seslendi. “Kanun namına teslim ol. Seni yakaladım” diyen adam, tilkinin aniden ortadan kaybolduğunu gördü.

    Tavuklardan Kaygı Duyuyor

    Hasan Öztürk, Eylül Mahallesi’ndeki evinin çevresinde yuva yapan tilkileri gözlemliyordu. Bahçesine girdiğinde, bu tilkinin tavuklarına zarar vermesinden endişeliyordu ve bu sebeple tilki ile yüzyüze geldi. Tilkinin gözlerinin içine bakmasından sonra, tilki hızla kaçtı.

    Doğaya Saygılı Yaklaşım

    Öztürk, daha önce böylesi bir durumla karşılaşmadığını belirterek, tavukların peşinde koşan tilkinin doğasına saygı duyduğunu ifade etti. Zarar vermek istemediğini anlatan Öztürk, “Eğer yeniden gelirse bir tavuğu ona hediye edeceğim. Hem tilki rahat edecek hem de ben,” dedi.