Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sultangazi’de Babalar Günü’nde Baba ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi

    Sultangazi Belediyesi, Babalar Günü’nde “Babamla en güzel gün” etkinliği ile babalar ve çocuklarına keyifli anlar sundu. Cemil Meriç Kültür Merkezi’ndeki etkinlikte, minikler babalarıyla kurabiye yapıp kuş kafesi boyadı. Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun da etkinliğe katılarak ailelerle birlikte vakit geçirdi.

    Sultangazi Belediyesi, Babalar Günü'nde "Babamla en güzel gün" etkinliği ile

    Unutulmaz Bir Babalar Günü Etkinliği

    Sultangazi Belediyesi, özel bir “Babalar Günü” etkinliği ile baba ve çocukları bir araya getirdi. “Babamla en güzel gün” adını taşıyan bu etkinlikte çocuklar, babalarıyla birlikte lezzetli kurabiyeler yaptı. Etkinliğin ardından, boyama atölyesinde minikler, babalarıyla birlikte kuş kafeslerini renklendirdi.

    Kurabiye Atölyesi ile Lezzetli Anlar

    Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde düzenlenen bu etkinlikte, baba ve çocuklar iki ayrı atölye çalışmasına katıldılar. Öncelikle, minikler babalarıyla mutfakta bir araya geldi. İstedikleri emoji formlarını kurabiyelere vermek için harekete geçerek fırına gönderdikleri kurabiyeler, pişirildikten sonra mutlulukla yenildi. Bir kısım kurabiye ise sevdikleriyle paylaşmak üzere özenle paketlendi.

    Kuş Kafesi Boyama ile Yaratıcılık

    Kuş kafesi boyama atölyesinde, çocuklar kendileri için hazırlanmış kuş kafeslerini boyama fırsatı buldu. Bu etkinlik sayesinde hem el becerilerini geliştirdiler hem de babalarıyla eğlenceli anlar yaşadılar. Boyanan kafesler, hatıra olarak evlerine götürüldü.

    Baba ve Çocuklar için Keyifli Bir Gün

    Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, etkinlik sırasında babalara yönelik şu ifadeleri kullandı: “Babalarımız, çocuklarının süper kahramanlarıdır. Bu özel günde kıymetli zaman geçirmenizi sağlamak istedik. Anne-çocuk etkinliklerimizi düzenli olarak gerçekleştiriyoruz, ancak bu sefer çocuklarımızı babalarıyla bir araya getirerek keyifli anlar yaşatmayı amaçladık. Hayatın yoğun temposundan bir ara vermek isteyen babalar burada hoşça vakit geçirdi. Mutfağa el atan babalarımız, annelerin yardımıyla güzel lezzetler hazırladı. Hepiniz iyi ki varsınız.”

    Babalar, bu eğlenceli gün için Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a teşekkürlerini iletti. Etkinlik, katılımcıların birbirleriyle hatıra fotoğrafları çekinmesiyle sona erdi.