Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sultanbeyli’de Anneler İçin Uyuşturucu Mücadelesi Semineri Başarıyla Gerçekleştirildi

    Sultanbeyli’de düzenlenen “En İyi Narkotik Polisi: Anne” semineri, annelerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. İlgili sunumlarla uyuşturucu ile mücadeleye dair bilgiler veren İlçe Emniyet Müdürlüğü, elde edilen gelirle sporculara eşofman takımı alacak. Hatice Türkeri, etkinliğin önemine vurgu yaptı.

    Sultanbeyli'de düzenlenen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" semineri, annelerin yoğun

    Sultanbeyli’de Uyuşturucu ile Mücadele İçin Önemli Seminer Gerçekleştirildi

    Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde “En İyi Narkotik Polisi: Anne” isimli semineri Sultanbeyli’de bulunan annelerin yoğun katılımıyla düzenledi.

    Seminerde, Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından annelere uyuşturucu maddeleri, gençlerde görülen belirtiler ve erken müdahale yöntemleri hakkında geniş kapsamlı bilgiler sunuldu. Aynı zamanda, ailelerin bu konudaki kritik rollerine dikkat çekilerek, konuyla ilgili farkındalık yaratmaya yönelik bilgilendirici broşürler katılımcılara dağıtıldı. Bu etkinlikten elde edilen gelirlerin ise mahalledeki atletizm ve voleybol branşlarından lisanslı öğrencilere eşofman takımı alımında kullanılacağı belirtildi.

    Amacımız Uyuşturucu ile Mücadelede Farkındalık Yaratmak

    Farkındalık programının açılışında konuşma yapan Sultanbeyli Mecidiye Mahalle Muhtarı Hatice Türkeri, “Bugün burada; uyuşturucuya karşı mücadele vermek amacıyla toplandık. Bu süreçte bizlere destek olan Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum. Geçen yıl bu etkinliği ilk kez düzenlemiştik, bu yıl da ikinci kez gerçekleştirmekteyiz. Toplanan gelirle, Mecidiye Mahallesi’ndeki atletizm ve voleybol branşlarında lisanslı öğrencilere eşofman takımları almayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

    Seminer sonunda Sultanbeylili iş kadınları ve etkinliğe katılan annelere plaketler takdim edildi. Hatice Türkeri’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminere; Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş’ın eşi Emine Tombaş, Belediye Başkan Yardımcısı Şule Yazılı, Sultanbeyli İş Kadınları Derneği Başkanı Hasret Alcellat ve çok sayıda anne katılım sağladı.