Yiğit Bulut İçin Başsağlığı Ziyareti
TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, tedavi sürecinde hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.
Yiğit Bulut’un Vefatı
Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi olan gazeteci yazar Yiğit Bulut, Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada hayata gözlerini yumdu. Süleyman Soylu, Doç. Dr. Abdullah Emre Güner ve Abdullah Özdemir, Bulut’un yaşamını yitirdiği hastaneye gelerek ailesine ve yakınlarına taziyelerini sundu. Yapılan ziyaretin ardından üç isim hastaneden ayrıldı.
Hastane Çıkışında Açıklama
Basın mensuplarıyla bir araya gelen İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, “Başımız sağ olsun. Yiğit Bey, bu ülkeye hizmet etmiş kıymetli bir insandı. Geçtiğimiz hafta Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte kendisini ziyaret etmiştik. Kemoterapi ve gerekli tedavileri alıyordu. Ancak son haftada durumu kötüleşti ve bugün kendisini kaybettik. Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Cenaze sürecine ilişkin bilgileri ailesi verecektir. Biz de son görevimizi yapmak üzere orada olacağız. Şubat ayından beri tedavi görüyordu ve düzenli olarak takibi yapılıyordu. Kendisi kanser hastasıydı. Tekrar başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı