Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süleyman Enes Emrem, Isparta’da Şampiyonluk Elde Etti, Türkiye Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Isparta’da Yıldız Erkekler Okul Sporları Serbest Güreş Grup Müsabakaları’nda Afyonkarahisar Sporcu Eğitim Merkezi öğrencisi Süleyman Enes Emrem, 48 kg’da şampiyon oldu. Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek olan Emrem, hedefini Türkiye Şampiyonu olmak olarak belirtti. Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, mücadeleci ruhuyla başarıyı yakalayan Emrem’i ve antrenörlerini tebrik etti.

Isparta'da Yıldız Erkekler Okul Sporları Serbest Güreş Grup Müsabakaları'nda Afyonkarahisar

Isparta’da gerçekleştirilen Yıldız Erkekler Okul Sporları Serbest Güreş Grup Müsabakaları’nda Afyonkarahisar Sporcu Eğitim Merkezi öğrencisi Süleyman Enes Emrem önemli bir başarıya ulaşmayı başardı. Emrem, 48 kilogram ağırsiklet kategorisinde tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk unvanını elde etti.

Başarılı sporcu, 24-26 Mart tarihleri arasında Ordu’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek. Disiplinli antrenmanları ve yoğun çalışmalarıyla dikkat çeken Emrem, derece yapma hedefinin Türkiye Şampiyonu olmak olduğunu ifade etti. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, şampiyon sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek şu değerlendirmelerde bulundu: “Sporcu Eğitim Merkezimizde yetişen genç yeteneklerin böyle önemli başarılar elde etmesi bizi son derece sevindiriyor. Süleyman Enes Emrem, azmi ve mücadelesi ile örnek teşkil eden bir başarıya imza attı. Artık önünde Türkiye Şampiyonası var ve onun en iyi şekilde hazırlanması için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”