SUBÜ Spor Etkinlik Gönüllüleri, 47. İstanbul Maratonu’nda önemli bir rol üstlendi

1 Min Read

SUBÜ Spor Etkinlik Gönüllüleri, İstanbul Maratonu’nda Yer Aldı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Spor Etkinlik Gönüllüleri Topluluğu, 47. İstanbul Maratonu’nda gönüllü olarak görev yapma fırsatı buldu.

Maratona Ritim ve Coşku Katıldı

Bu yıl “Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton” unvanını taşıyan etkinlikte, gönüllü öğrenciler, akademik danışmanları Dr. Öğretim Üyesi İlayda Gülseren Demir’in önderliğinde maratonun en canlı noktalarından biri olan ‘Start Cheer Zone’da yer aldı. Koşuculara müzikle eşlik eden ve motivasyon aşılayan gönüllüler, bu etkinlikle uluslararası bir organizasyona katılmanın yanı sıra gönüllülük bilinci ile etkinlik yönetimi ve koordinasyon becerilerini de geliştirme imkânı buldu.

Öğrenciler, bu deneyim sayesinde hem kişisel gelişimlerine katkıda bulundular hem de spora olan bağlılıklarını pekiştirdiler.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version