SUBÜ Kalite Koordinatörlüğü, Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı ile Kalite Yönetim Sistemini Gözden Geçirdi

SUBÜ Kalite Koordinatörlüğü, Yönetim Gözden Geçirmesi Toplantısını Gerçekleştirdi

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin (SUBÜ) Kalite Koordinatörlüğü, kalite yönetim sistemi üzerinde yapılan değerlendirmeler ve sürekli iyileştirme süreçlerini gözden geçirmek üzere bir ‘Yönetimin Gözden Geçirmesi Toplantısı’ düzenledi.

Toplantıya Yoğun İlgi

Rektörlük Konferans Salonu’nda, akademik ve idari birimlerin katılımı ile iki oturumda gerçekleştirilen toplantıya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Türkay, senato üyeleri, Genel Sekreter Doç. Dr. Gökhan Ergen, Kalite Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Selcen Vodinalı, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Görevlisi Ömer Sezai Aykaç, daire başkanları, idari birim yöneticileri, birim kalite elçileri ve fakültelerin sekreterleri katılım gösterdi.

Toplantının İçeriği ve Amaçları

Toplantıda 28 Nisan – 6 Mayıs 2025 tarihlerinde yapılan iç tetkiklere dair bulgular, stratejik plan ve süreç performansları, anket sonuçları ile düzeltici faaliyetler için önerilen aksiyonlar detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca, 27-28 Mayıs tarihlerinde Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılacak olan 1’inci Gözetim Tetkiki hazırlıkları da gündeme alındı. Kalite Koordinatörü Dr. Selcen Vodinalı, sunumunda kalite yönetim sisteminin gözden geçirilmesinin önemine değinerek, sistemin sürdürülebilirliğini sağlamak için atılan adımlar ve iç tetkik bulgularını paylaştı.

Gelecek Yılı Planlama

Toplantının sona eren bölümünde 2024-2025 yıllarına ilişkin gerçekleştirilen faaliyetlerin genel değerlendirmesi yapıldı. Katılımcılar, 2025 yılı için belirlenen TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi süreçleri doğrultusunda görüş ve önerilerini sundu.

Yorum yapın

Exit mobile version