Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Söke’de Temizlik Görevlisine Kamyon Çarptı, Hayatını Kaybetti

Aydın’ın Söke ilçesinde, 58 yaşındaki belediye temizlik personeli Mehmet Öz, çöp toplama aracından indiği sırada bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan kamyon şoförü için soruşturma başlatıldı. Öz’ün ölümü, ailesi ve arkadaşları arasında büyük üzüntü yarattı.

Aydın'ın Söke ilçesinde, 58 yaşındaki belediye temizlik personeli Mehmet Öz,

Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, çöp toplama aracından inen belediye temizlik işçisi bir kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Söke-Aydın yolu üzerindeki çimento fabrikasının hemen yanındaki tali yolda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 58 yaşındaki Mehmet Öz, Söke Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli olarak, çöp aracının arkasına yanaşarak çöp poşetini almak üzere aracın kapısından indiği sırada hızla gelen bir kamyon çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Öz, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası sürücüsü olay yerinden kaçan kamyonun yakalanması için polis ekipleri harekete geçti. Olay yerine sevk edilen trafik ekipleri, 09 EKG 946 plakalı kamyonu bırakıp giden şoförün tespit edilmesi için çalışma başlattı. Mehmet Öz’ün vefatı arasında yakınları ve belediye çalışanları derin bir üzüntü yaşadı.