Söke Belediye Başkanı Arıkan, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Üyeleri ile Projelerini Paylaştı

1 Min Read

Söke Belediye Başkanı Arıkan’dan Gazetecilere Destek

Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’ı makamında ağırladı. Bu ziyarette, Başkan Arıkan, gazetecilik mesleğinin önemi üzerine düşüncelerini paylaştı ve yürütülen projeler hakkında bilgi sundu.

Gazetecilik, Toplumsal Sorumluluk Taşıyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Arıkan, “Gazetecilik, toplumu doğru bilgi ile buluşturan önemli bir meslek dalıdır. Kentimizin büyümesine katkıda bulunan basın mensuplarının, halkı doğru bir şekilde bilgilendirme çabaları bizim için kıymetlidir.” diye konuştu.

Söke için gerçekleştirilen her projede gazetecilerin katkı ve geribildirimlerinin önemine dikkat çeken Başkan Arıkan, “Her zaman iletişim kanallarımıza açık kalacağız. Sizlerin desteği bizim için son derece değerlidir.” ifadelerini kullandı.

Keyifli Bir Toplantı Gerçekleşti

ABGC Başkanı Ümit Özmen, Söke Belediye Başkanı Dr. Mustafa İberya Arıkan’a samimi karşılama için teşekkürlerini iletti. Ziyaret sırasında gazeteciler ile Başkan Arıkan arasında keyifli bir sohbet ortamı oluştu ve iki taraf arasında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu tür etkileşimlerin, kent ve basın arasındaki ilişkileri güçlendirmesi bekleniyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version