Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Söğüt’te Öğrencilerin Bilim ve Matematiğe İlgisini Artırmak İçin Yeni Fen ve Matematik Sınıfı Açıldı

Söğüt’teki Ayşeküflü İlkokulu’nda, öğrencilerin bilim ve teknoloji merakını uyandırmak için ‘Fen ve Matematik Sınıfı’ açıldı. Törene katılan Ferhat Durgut, eğitime yapılan yatırımların önemini vurguladı ve projelere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Söğüt’teki Ayşeküflü İlkokulu’nda, öğrencilerin bilim ve teknoloji merakını uyandırmak için

Fen ve Matematik Sınıfı Eğitime Katkı Sağlayacak

Bilecik’in Söğüt ilçesinde, öğrencilerin bilim ve teknoloji konularına olan ilgisini pekiştirmek amacıyla Ayşeküflü İlkokulu’nda yeni bir uygulama olan ‘Fen ve Matematik Sınıfı’ açıldı.

Açılış etkinliğine, Söğüt Belediyesi Başkanı Ferhat Durgut, Kaymakam Murat Yayabaşı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yıldırım katılım gösterdi. Protokol üyeleri, açılışın sonrasında sınıfta yapılan kısa bir ders etkinliğine dahil olarak öğrencilerle birlikte eğlenceli vakit geçirdi.

Bilim ve Matematik Alanında Yatırım

Belediye Başkanı Ferhat Durgut, eğitim alanına yapılan her yatırımın ülkenin geleceğine önemli katkılar sağladığını belirterek, “Çocuklarımızın bilim ve matematikle ilgili ilgisini artırmak amacıyla bu tür projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum” şeklinde konuştu. Bu yeni sınıfın, eğitim süreçlerine katkıda bulunacağı düşünülüyor.