Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Sivrihisar’da LÖSEV’in Lösemili Çocuklar İçin Düzenlediği Farkındalık Yürüyüşü Gerçekleşti

    Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde LÖSEV, lösemiyle savaşan çocuklara destek için belirli etkinlikler düzenledi. 200 öğrenci ve öğretmen katıldığı Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci de katıldı ve farkındalık için herkesi bir araya gelmeye davet etti.

    Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde LÖSEV, lösemiyle savaşan çocuklara destek için belirli

    Sivrihisar’da Lösemili Çocuklar İçin Farkındalık Yürüyüşü Düzenlendi

    Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) tarafından düzenlenen bir farkındalık etkinliği, lösemiyle savaşan ve bu hastalığı aşan çocuklara umut aşılamak amacıyla gerçekleştirildi. Etkinlik çerçevesinde, Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okulların öğrenci ve öğretmenleri bir araya gelerek Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenledi.

    Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nın Anlamı

    LÖSEV, her yıl dünyanın dört bir yanında lösemi konusunda farkındalık oluşturmak ve lösemili çocuklara destek vermek amacıyla Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nı kutluyor. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen hafta, “Bütün Dünyada Lösemili Çocuklar Eşittir” temasıyla gerçekleştiriliyor. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında LÖSEV’in etkinlikleri sayesinde çocuklar güçlenmekte ve umut bulmaktadır. Moral, motivasyon ve kültürel etkileşim odaklı programlar, Haziran ayının ilk bölümüne kadar devam edecek.

    Belediye Başkanı Dökmeci’den Destek

    Programa Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci de katıldı. Yürüyüşte, Sivrihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardan yaklaşık 200 öğrenci ve öğretmen, lösemili kardeşleri için bir araya geldi. Başkan Dökmeci, yürüyüş sonrası yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle bir araya geldik. Farkındalık oluşturma çabalarında bulunan vakıf görevlilerine ve değerli öğretmenlerimize, ayrıca idari yetkililerimize teşekkür ediyorum. Fahri Keskin Fen Lisesi’nin yönetimi ve bando ekibine de desteğinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Biz, ilçemizde bu tür farkındalık etkinliklerinin her zaman destekçisi olacağız. Bu zorlu mücadelede herkesin yanımızda olmasını bekliyoruz.”