Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivrihisar Belediyesi, 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Etkinliği Düzenledi

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla öğrencilerin Anıtkabir’i ziyaret etmesini sağladı. Belediye Başkanı Habil Dökmeci, gençlerin Atatürk’ün fikirlerini yerinde görmelerinin önemine vurgu yaptı. Öğrenciler, Anıtkabir’de saygı duruşunda bulundu ve müzeyi gezerek tarihsel bilgilerini artırdı.

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla öğrencilerin

10 Kasım Anma Etkinliği Gerçekleşti

Eskişehir’in Sivrihisar ilçesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında özel bir etkinlik düzenledi.

Öğrencilerden Anıtkabir Ziyareti

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci’nin liderliğinde, ilçedeki ortaokul ve lise öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları saygıyı ifade etti. Gençler, Atatürk’ün ebedi istirahatgâhında düzenlenen tören sırasında saygı duruşunda bulunarak, Cumhuriyetimizin kurucu liderine olan minnetlerini gösterdi.

Ziyaretin ardından öğrenciler, Anıtkabir Müzesi’ni gezerek Atatürk’ün yaşamı, mücadelesi ve Cumhuriyet’in kuruluş sürecine dair bilgileri yerinde öğrenme fırsatı buldular.

Başkan Dökmeci’den Anlamlı Açıklama

Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, etkinliğin sonunda yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 87. yılında sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz. Gençlerimizin, Ata’mızın fikirlerini yerinde görmesi ve ideallerini anlaması bizim için son derece önemli. Bu ziyaret, onların milli değerlerimize olan bağlılıklarını pekiştiren anlamlı bir etkinlik olmuştur,” dedi.

Sivrihisar Belediyesi’nin düzenlediği bu anlamlı etkinlik, gençlerin milli bilincini güçlendirmek adına büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.