Siverek’te Ramazan’da İhtiyaç Sahiplerine Yardım Kolileri Hazırlanıyor

Siverek’te “İyilik İyidir” kampanyası, Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi ve İyilik Sensin Derneği işbirliğiyle Ramazan’da ihtiyaç sahibi 500 aileye yardım kolileri dağıtmayı hedefliyor. Okul müdürü Şeyhmus Yeniköy, projeyle öğrencilere değerleri aşılamayı amaçladıklarını belirtti. Dernek Başkanı Mevlüt Bayraktar ise iyiliğin toplumda önemli bir yer tuttuğunu ifade etti.

Siverek'te "İyilik İyidir" kampanyası, Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi

Siverek ilçesinde, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere yardım ulaştırmak amacıyla “İyilik İyidir” adını taşıyan bir kampanya hayata geçirildi. Siverek Şehit Ali Öztürk Anadolu Lisesi ve Siverek İyilik Sensin Derneği arasında gerçekleştirilen iş birliğiyle yürütülen bu projede, 500 aileye ulaşılması hedefleniyor.

Kampanya kapsamında, okul girişine asılan “İyilik İyidir” pankartı ve okul içerisinde yer alan bilgilendirici afişlerle öğrenciler teşvik ediliyor. Okul müdürü Şeyhmus Yeniköy, sosyal sorumluluk projesine yönelik yaptığı açıklamada, öğrencilere paylaşma ve yardımlaşma değerlerinin aşılanmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, etkinliğin hem ders hem de kişisel gelişim açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirtti.

Siverek İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar, Ramazan ayının ruhunu yaşatmak adına gerçekleştirilen kampanyadan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iyiliğin toplumun en önemli değerlerinden biri olduğunu söyledi. Bayraktar, öğrencilerin bu çalışmaya katılımının geleceğe dair umut verdiğini dile getirerek, aynı zamanda kampanyanın vicdanları harekete geçirdiğini belirtti.

Kampanyaya katılan öğrencilerden Şehmuş Ağırtaş, bu anlamlı projede yer almaktan duyduğu mutluluğu aktardı ve aileleri ziyaret edip gıda paketlerini ulaştıracaklarını sözlerine ekledi. Böylece, yardım kolileriyle 500 aileye ulaşma hedefinin gerçekleşmesi için çalışmalar devam ediyor.