Siverek'te Aileye Silahlı Saldırı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, ablasını ziyaret ettikten sonra ailesiyle birlikte evine dönmekte olan M.A.S.'nin aracına silahla ateş açıldı. Olay, Yücelen Kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

Olayın Gelişimi

İddiaya göre, M.A.S., eşi ve çocuklarıyla birlikte Keskin Kırsal Mahallesi'ndeki ablasını ziyaret ettikten sonra gece saat 23.00 sıralarında Siverek ilçe merkezine doğru yola çıktı. Araçları, 3 başka araç tarafından takip edildi. Uzuncuk Kırsal Mahallesi çıkışında, takip eden araçların önünü kesmeye çalıştığı öne sürülen M.A.S., durmadan yoluna devam ederek durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay, Siverek ilçe merkezine yaklaşık 8 kilometre kala, takip eden araçlardan birinin ateş açmasıyla devam etti. Kurşunlar, M.A.S.'nin aracına ve lastiklerine isabet etti. Açılan ateş sonucu M.A.S.'nin tabanca mermisiyle, engelli kızının ise saçma isabet etmesi sonucu hafif yaralandığı belirtildi.

Kimliğine El Koyma İddiası

Aracın durmasının ardından, saldırganların M.A.S.'nin eşi ve çocuklarını araçtan indirmeye çalıştığı ve silah zoruyla M.A.S.'nin kimliğine el koyduğu iddia edildi. Çevredeki köylüler ve yoldan geçen sürücülerin olaya müdahale etmesiyle saldırganların bölgeden kaçtığı öne sürüldü.

Dehşet Anları Kamerada

Olay sırasında M.A.S.'nin eşi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntü kaydı yapıldığı belirtildi. Görüntülerde, aracın önünü kesen kişilerin elinde tabanca bulunduğu ve araç içerisindeki kadın ile çocukların çığlıklarının duyulduğu görüldü. Olayla ilgili jandarma ekiplerince yürütülen çalışmalarda, olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Diğer 3 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili adli tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı