Çocuklar Sivas’ın Tarihi Meydanında Tehlikeli Serinleme Yöntemi Buldu
Sivas’ta sıcaklıkların artmasıyla birlikte, çocuklar serinlemek için riskli çözümler bulmaya başladı. Valilik binasının önündeki süs havuzuna giren minikler, hem akan trafiği hem de havuzdaki elektrikli donanımları hiçe sayarak eğlendi.
Akan Trafikte Havuz Keyfi
Tarihi Kent Meydanı’ndaki süs havuzuna dalan çocuklar, yasak olmasına rağmen tüm uyarılara kulaklarını tıkayarak keyifli bir zaman geçirdi. Elektrik donanımıyla tehlikeli bir ortam oluşturan bu alanda yüzen çocuklar, bir süre bu eğlencelerine devam ettikten sonra bisikletleriyle oradan ayrıldılar.
Serinlemek İçin Alternatif Yok
Sivas’ın deniz ve uygun havuz seçeneklerinden yoksun olduğunu dile getiren çocuklar, “Bugün sıcak olduğu için buraya gelerek suya girdik. Biz burada yüzüp eğleniyoruz. Sivas’ta başka bir yerde havuz ve deniz yok. Yüzme becerim var, burada yüzmek benim için risk oluşturmuyor. Geçen araçlardan bazıları da bize el salladı,” şeklinde konuştu.